Fitex - Center zdravja

Banner
Splošni pogoji poslovanja

1. Tehnični opis postopka naročila

Izbrani izdelek, ki ga želite kupiti, lahko dodate v košaro s klikom na gumb "DODAJ V KOŠARICO". S klikom na ta gumb še niste izvedli naročila, ampak le shranili želeni izdelek za nakup. V košarici še vedno lahko spreminjate količine izdelka ali ga brišete iz nakupa. 

V primeru, da se odločite za nakup morate izpolniti še nekaj obveznih polj, ki so potrebna, da naročeni izdelek prejme pravi naslovnik. Obvezna polja so označena z zvezdico.

Potrditev o prejemu vašega naročila bo posredovana na vpisan e-naslov.

2. Cene in način plačila:

Vse cene v spletni trgovini www.fitorfit.si so z DDV.

Po zaključku naročila boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

Načini plačila:

Naročilo plačate dostavljavcu skupaj s stroški poštnine, ko vam le-ta dostavi naročeno blago ali plačate po povzetju na vaši lokalni pošti, lahko pa tudi preko predračuna na naš TRR: IBAN SI56 0203 6002 0016 970 pri banki NLB.

Sprememba cen!
Pridržujemo si pravico do spremembe cen pri predstavljenih izdelkih na spletni strani. Ažuriranje cen se izvaja takoj ob spremembi, vendar se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen.
V primeru spremembe cene, bomo kupca, ki je naročil izbrani izdelek ponudili rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

3. Stroški poštnine za naročnika

Vrednostno pismo - paket – blago vrednosti nad 70 € je brez stroškov poštnine, nakup do 70 € pa obračunamo poštnino v vrednosti 3.60 €.

Pošta Slovenije zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

Velja samo za območje Slovenije, za tujino po posebnem dogovoru.

4. Dostava

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku 2 do 5 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije.

Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. Kupnino poravnate na vaši lokalni poštni izpostavi, kjer tudi prevzamete naročeni izdelek.

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

5. Odstop od pogodbe, vračilo blaga in kupnine

Od sklenjenega naročila oz. pogodbe lahko pisno odstopite v roku 15 dni od sklenitve naročila (šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je poštna pošiljka oddana v roku).

V primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate na voljo 15 dni časa, da odstopite od pogodbe. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 15 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži s priročniki in vsemi garancijskimi potrdili. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Edini strošek ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga.

Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, ki ga navedete v svojem zahtevku ali s poštno nakaznico ali pa vam bomo po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj oziroma najkasneje v 15 dneh.

V primeru, da zgornji pogoji niso upoštevni, bomo morali reklamacijo blaga zavrniti.

Izdelke lahko vrnete na naš naslov osebno ali po pošti .

Blago mora biti nepoškodovano in zapakirano v originalno embalažo.

Vračilo izdelkov kupljenih na spletni strani www.fitorfit.si je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov:

FITEX d.o.o.

Dunajska 120 a

1000 LJUBLJANA

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 01/ 568 40 91 od 16. do 19. ure.

6. Identifikacija strank ob prevzemu blaga

Dobavitelj oziroma od njega pooblaščena dostavna služba, si pridržuje na primeren način preveriti istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotovimo, da naročeno blago lahko izročimo pravemu naročniku.

7. Varstvo podatkov

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem mestu www.fitorfit.si, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS št. 86/2004). Komercialna obvestila oziroma pošto vam bomo pošiljali le, če se boste za to odločili in strinjali s pogoji. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

Kontakt

Ljubljana
Fitex d.o.o. Center zdravja
Email:
info@centerzdravja.net

zz1Dunajska c. 120A
1000 Ljubljana
Tel.: 01 568 40 91
Fax: 01 565 95 36

Laško
Zdravilišče Laško
zzZ
Zdraviliška 4
3270 Laško
Tel.: 03 73 45 772
Tel.: 03 73 45 700

Tel.: 031 566 262
www.zdravilisce-lasko.si

Nazarje
Savinjska cesta 18zz3
3331 Nazarje
Tel.: 041 519 195